LAXBURGARE MED KRONÄRTSKOCKSRÖRA | Hälsan i fokus

Hälsan i fokus

Annons

LAXBURGARE MED KRONÄRTSKOCKSRÖRA

God morgon mina vänner, 

Idag är det fredag och jag sitter som vanligt här vid datorn. Ska snart bege mig mot jobb. Jag vaknade i en tom säng inatt och när jag gick ut i vardagsrummet låg mitt hjärta påklädd raklång på soffan, med balkongdörren helt vidöppen. Är det ens möjligt att somna så? 

Nåja, idag får jag faktiskt sällskap på gymmet i form av A och Alex. Det var grymt längesedan jag träffade Alex så det ska bli himla roligt. Annars händer inte så mycket idag, jag jobbar ju i morgon mellan 7-17 så det blir en lugn och härlig fredagskväll. Vi kan ju hoppas på vackert väder så blir det kanske grillning på balkongen, om inget annat bli det nog det här receptet. Jag snor det rakt av, från bloggen jag alltid hittar inspiration från;

6 portioner

 

6 laxfiléer
2 ägg
salt, citronpeppar
chiliflakes
2 burkar kronärtskocksbottnar i vatten
1 dl majonnäs (gärna 
egengjord)
rivet skal + saften av 1/2-1 citron
salt, svartpeppar
1/2 dl strimlade tomater

Mixa lax, ägg och kryddor i matberedare med knivar: Stek i smör.
Lägg kronärtskocksbottnarna i hög mixerbringare med majonnäs, citron och kryddor. Sätt igång stavmixern. Smaka av med lite soltorkade tomater.

Hur gott låter inte detta?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats